تحولات منطقه

رئیس مرکز منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش گفت تمام مطالبات معلمان ارتقاء رتبه یافته از ۳۱ شهریور تا ۲۸ اسفند ۱۴۰۴ محاسبه و در حقوقشان اعمال و پرداخت شده است.

میزان‌افزایش حقوق‌معلمان با ارتقای‌هررتبه/ مطالبات تمامی‌معلمان ارتقایافته پرداخت می‌شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، رئیس مرکز منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه تمام مطالبات معلمان ارتقاء رتبه یافته از ۳۱ شهریور تا ۲۸ اسفند ۱۴۰۴ محاسبه و در حقوقشان اعمال و پرداخت شده است گفت: از اول فروردین ۱۴۰۵ تا کنون بیش از ۵۰ هزار مورد جدید وارد چرخه بررسی پرونده رتبه‌بندی شده و احکامشان صادر شده است.

علی باقرزاده در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه فرایند ارتقای رتبه معلمان با مصوبه دولت انجام شده است گفت: آخرین آمار مربوط به اواخر هفته گذشته نشان داده که بیش از ۲۵۶ هزار پرونده درخواست ارتقاء بررسی شده که ۷۸ درصد آن‌ها ارتقاء یافته و به رتبه بالاتر رفته‌اند.

وی با بیان اینکه مابقی متقاضیان بعد از یک دوره شش ماهه مجددا می‌توانند درخواست دهند تا پرونده‌ها مجدد بررسی و ارتقاها اعمال شود افزود: تمام مطالبات معلمان ارتقا رتبه یافته از ۳۱ شهریور تا ۲۸ اسفند ۱۴۰۴ محاسبه و در حقوقشان اعمال و پرداخت شده است و در حال حاضر برای سال جدید مسئله‌ای نداریم.

رئیس مرکز منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه از اول فروردین ۱۴۰۵ تا الان بیش از ۵۰ هزار مورد جدید وارد چرخه بررسی پرونده شده و احکامشان صادر شده است ادامه داد: بیشتر ارتقاءها در فاصله استادیار به دانشیار یا به تعبیری رتبه سه به چهار است.

وی درباره میزان افزایش حقوق با ارتقای هر رتبه اظهار کرد: در قانون آمده هر رتبه ۱۰ درصد مجموع فوق العاده شغل یا حق شغل را افزایش می‌دهد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha